Film & video

Fotograf Markus P i Örebro

Utöver stillbildsfotografering gör jag även film, video, rörliga klipp, kalla det vad ni vill 🙂 Jag får allt oftare förfrågningar om detta då medialandskapet idag formas mer åt rörligt material på både webbplatser, i sociala medier och annan marknadsföring. En naturlig och väldigt rolig utveckling tycker jag!

Jag ser mig inte som någon renodlad filmare/filmfotograf men de senaste åren har jag utvecklat mina kunskaper inom det området också. Enklare videoklipp i kombination med stillbildsfotografering eller rena filmproduktioner med ljussättning och ljud - berätta vad ni behöver!

Jag arbetar både med film- och ljudinspelning samt grafik och effekter. Gimbal-,  slider- eller drönarscener är inga problem heller om behovet finns. All klippning och ljudbearbetning sker i Adobes programvaror och levereras enligt era önskemål.

 

Showreel

Referenser

Filip Sandberg, Golfproffs

Soya Group

Falu kommun

Green Cargo

Sapore

Diamond plastikkirurgi