Film & video

Fotograf Markus P i Örebro

Utöver stillbildsfotografering gör jag även film, video, klipp, kalla det vad ni vill 🙂 Jag får allt oftare förfrågningar om detta då medialandskapet idag formas mer åt rörliga bilder på både webbplatser, i sociala medier och annan marknadsföring. En naturlig och väldigt rolig utveckling tycker jag!

Jag ser mig inte som någon renodlad filmare/filmfotograf men dagens systemkameror erbjuder i många fall så pass bra kvalitet att det räcker långt. Enklare klipp i kombination med stillbildsfotografering eller rena filmproduktioner med ljussättning och ljud - berätta vad ni behöver!

Jag arbetar både med film- och ljudinspelning samt grafik och effekter. Gimbal-,  slider- eller drönarscener är inga problem heller om behovet finns. All klippning och ljudbearbetning sker i Adobes programvaror och levereras enligt era önskemål.