Företagsfoto för Svensk Dentalservice

Markus PetterssonFotoSkriv en kommentar

Jag blev kontaktad av Nerikes Dentalservice AB som representerar Svensk Dentalservice. Det är ett företag som levererar och servar tandläkarutrustning.

Det behövdes bilder till marknadsföringen som skulle fotas på en tandläkarmottagning. Tandläkare Eva-Cajsa Hessey i Örebro är en av Nerikes Dentalservice kunder och i hennes lokaler skulle fotograferingen hållas.

Jag har inte haft chans att se lokalerna innan fotograferingen men uppskattade att det skulle räcka med Speedlites som ljussättning så jag hade med tre st Canon Speedlite 580EX II. Lokalerna var relativt små, så det var vidvinkel som gällde. Jag använde en 5D mk III med ett 16-35 f/2.8 för dessa bilder.

Riggade blixtarna på stativ och riktade en rakt upp i taket då taket var ljust och funkade bra som reflektor. Till den andra blixten hade jag ett halvtransparent paraply. Det räckte gott och väl för att mäta in ljuset till f8.

Vi fotade dels bilder på utrustningen och även ett par stycken där personalen deltog. Ett kort och snabbt jobb med snabb leverans – inga konstigheter! 🙂

Företagsfotograf Markus P i Örebro, företagsfotografering för Svensk DentalserviceFöretagsfotograf Markus P i Örebro, företagsfotografering för Svensk DentalserviceFöretagsfotograf Markus P i Örebro, företagsfotografering för Svensk DentalserviceFöretagsfotograf Markus P i Örebro, företagsfotografering för Svensk DentalserviceFöretagsfotograf Markus P i Örebro, företagsfotografering för Svensk Dentalservice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.