Fotografering på City Gross i Örebro

Markus PetterssonFotoSkriv en kommentar

Reklamfotograf Markus P Örebro, bild från City Gross i Örebro

Jag fick nyligen en förfrågan från marknadsavdelningen på bolaget som äger matkedjan City Gross. I Örebrovaruhuset har man förnyat och byggt till ett par avdelningar som skulle uppmärksammas i nästkommande reklamblad. Vi bokade därför in en fotografering för att dokumentera dessa nyheter.

Eftersom jag skulle röra mig runt i ett ganska stort matvaruhus så var det lämpligast att inte släpa med sig det tyngsta artilleriet. Jag körde därför på en Canon 5D mk III och ett Canon 7D mk II med 70-200 samt 16-35 som objektiv. Där möjlighet fanns så använde jag ett par Canon Speedlite 580 EXII som extra ljussättning utöver det befintliga ljuset. När man fotar i befintligt inomhusljus så blir det ganska långa slutartider om man vill hålla sig på ISO100, vilket innebar att stativ var välbehövligt. Efterbehandling handlar mycket om att ställa rätt vitbalans och justera färgerna då detta kan bli lite fel i varierande lysrörs- och glödlampsljus.

Bilder från City Gross i Örebro

Reklamfotograf Markus P Örebro, bild från City Gross i ÖrebroReklamfotograf Markus P Örebro, bild från City Gross i ÖrebroReklamfotograf Markus P Örebro, bild från City Gross i ÖrebroReklamfotograf Markus P Örebro, bild från City Gross i ÖrebroReklamfotograf Markus P Örebro, bild från City Gross i ÖrebroReklamfotograf Markus P Örebro, bild från City Gross i Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *